Upgraden Naar Windows 10 Vanuit Windows 8 1 Op Lenovo Desktops Computers

۲e keer melding dat er ‘a few things to setup’ gedaan moet worden. Na alles voor 2e keer schoon geinstaleerd te hebben nog steeds hetzelfde probleem.

  • Maar er kunnen momenten zijn dat je dit liever niet wilt, bijvoorbeeld omdat je eerst wilt wachten totdat alle kinderziektes van een update zijn verholpen.
  • Hij gaat dit weekeinde een oude image terugzetten en die weer updaten.
  • Wanneer de computer voor het eerst wordt opgestart nadat de clientadapter is ingevoerd, detecteert Windows automatisch het apparaat en geeft het venster New Hardware Find venster kort weer.
  • Dit is een te verouderd apparaat, en er zijn waarschijnlijk geen geschikte drivers voor W7 te vinden.
  • De pc opnieuw instellen is de makkelijkste manier van Windows opnieuw installeren.

Wij raden dan ook altijd aan om van te voren online uw apparaat op te zoeken en te controleren of er bekende problemen zijn bij het updaten naar Windows 8.1. Dat installeren doe je met een dubbelklik op het bijbehorende msu-bestand. Zodra dat voor elkaar is, en uw pc start vanaf de USB-stick, zal vanzelf met de installatie van Windows worden begonnen. De vragen die u moet beantwoorden en de instellingen die u moet maken zijn dezelfde als die eerder in dit artikel bij Deze pc opnieuw instellen uitgebreid besproken zijn. De volgende stap is het toevoegen van uw account. Tijdens de installatie van Windows bent u verplicht om een Microsoft-accountte gebruiken.

Ik heb sinds de Windows 8.1 update problemen met het laden van pagina’s. Dat wil zeggen, de ene keer wordt de pagina volledig en goed geladen maar in 50% van de gevallen laadt hij de pagina niet, of onvolledig. Ik heb dit probleem bij zowel Firefox als Chrome. Ziet u andere updates tevoorschijn komen als u uw computer controleert opWindows updates dan ook deze installeren. De computer opnieuw opstarten en vervolgens opnieuw in de App store op de 8.1 update controleren via de eerder besproken methode. Wanneer de computer voor het eerst wordt opgestart nadat de clientadapter is ingevoerd, detecteert Windows automatisch het apparaat en geeft het venster New Hardware Find venster kort weer.

Windows 8 Enterprise Updaten 8 1

Klik op de gewenste hardwarecategorie voor het bijgewerkte stuurprogramma dat u wilt downloaden. Opmerking De Windows Update-catalogus is niet beschikbaar als u de website Windows Update bezoekt via een computer met Microsoft Windows NT 4.0. PC Web Plus biedt sinds 2008 gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen omtrent computerbeveiliging. Het team van PC Web Plus helpt u op het forum op een professionele wijze verder om problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

waar printerstuurprogramma's windows 7'

Nadat de opstartvolgorde is geconfigureerd, moet u een opstartbaar installatiemediummaken. Sluit de USB flashdrive op het apparaat aan en vervolgens gaat u door met de onderstaande stappen. Als u doorgaat met hetzelfde probleem, kunt u overwegen om hethulpprogramma Update Assistantte gebruiken om een ​​interne upgrade uit te voeren. Of als het hulpprogramma niet werkte, kunt u ook deMedia Creation Tooldownloaden en gebruiken om een ​​installatiemedium te maken en de nieuwe versie te installeren.

In jouw geval is de AHCI SATA driver war je naar moet zoeken en installeren. Dit probleem is telefonisch goed op te lossen. Wanneer ik mijn laptop opstartte na het downloaden van Windows 8.1 deed hij het prima, geen problemen, niks. Maar toen ik de volgende dag ermee op Google Chrome ging werken liep hij na Lexmark stuurprogramma’s een tijdje compleet vast.

Intel Drivers

Nieuwe foto’s en video’s die u maakt, worden automatisch gedownload vanaf iCloud-foto’s. Als u een oud apparaat hebt op Windows 10-platform, kunt u dit probleem onder ogen zien. Als u onlangs uw stuurprogramma’s hebt bijgewerkt, is er een kans dat u bijgewerkt heeft met de verkeerde driver die dit probleem veroorzaakt. Verwijder ik de bestanden uit de sub map Mijn Documenten dan zijn ze ook verdwenen uit de systeemmap Documenten. Heb in dit topic wel het KB nummer bij de hand voor als er toch problemen ontstaan. Na verwijderen bloatware de recovery dvd aan gemaakt en eigenlijk notebook heel weinig gebruikt.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *